Site logo
Site logo
Site logo
Site logo
<div id="myExtraContent1"> </div>
Site logo

<div id="myExtraContent2"> </div>
<div id="myExtraContent3"> </div>
Site logo

<div id="myExtraContent4"> </div>

VUC KONGRES

news_booble copy

Den 7. april i smukke omgivelser spillede Små Oaser til VUC-kongres i Smålandshavet ved Næstved. Temaet for kongressen var ”Positiv psykologi og anerkende pædagogik”. Små Oasers musikere deltog også i arrangementet som oplægsholdere og talte ud fra deres egne erfaringer og videnskabelige indsigter om musik og lyds indvirkning på den menneskelige psyke og indflydelse på innovation, refleksion og læring.

I den smukke samlingssal hvor deltagerne holdt pause, arbejdede og reflekterede, fik deltagerne mulighed for at lade hjernen bearbejde indtryk og informationer til tre timers Oase-musik. Interessen for Små Oaser virkede ikke til at blive dalende med tiden. Nogle talte med musikerne og kiggede på de mange instrumenter, musikerne havde taget med, andre arbejdede i grupper, diskuterede, og nogle tog sig en afslappende refleksionstid.

Deltagernes reaktioner var forskellige, men positive overfor Små Oaser. Nogle beskrev musikken som afslappende og behageligt og følte sig godt tilpas. Andre mente, at musikken gav dem mere energi og lyst til at kommunikere mere med deres kollegaer. Små Oasers musikere havde en yderst positiv oplevelse og nød at spille for kongressens deltagere.

<div id="myExtraContent7"> </div>
<div id="myExtraContent8"> </div>